Aanvraag online

U kunt eenvoudig uw garantie aanvraag online indienen door de velden in te vullen en één of meerdere afbeeldingen te uploaden. Velden met * zijn verplicht in te vullen en door de overige velden ook in te vullen kan de aanvraag het snelst worden afgehandeld, wellicht zonder verdere vragen. De ingevulde gegevens zullen uitsluitend worden gebruikt m.b.t. de betreffende garantie aanvraag en zullen niet aan derden worden verstrekt.

Aanvraag per post

Als u ervoor kiest uw garantie aanvraag per post te versturen, verzoeken wij u het betreffende artikel, incl. uw aankoopbewijs en een duidelijke beschrijving van het probleem,  toe te sturen naar: Metallo Tools, Afd. Klantenservice, Postbus 33, 1770 AA, Wieringerwerf. Wanneer de aanvraag niet compleet is kunnen wij deze helaas niet in behandeling nemen.

Let op!

Als u twijfelt of het om garantie, slijtage of verkeerd gebruik gaat, kan er uiteraard een garantieaanvraag worden ingediend via deze site of per post. Wanneer noodzakelijk zal Metallo Tools contact opnemen voor verdere informatie. Bij een terechte garantie aanvraag zal Metallo Tools de aanvraag conform de garantie bepaling afhandelen. Als er geen sprake is van garantie zullen de kosten met betrekking tot eventuele reparatie en retour zending aan u worden berekend, nadat u hiervoor akkoord heeft gegeven. Zo komt u nooit voor ongewenste verrassingen te staan.

  1. Online aanvraag
    1. Ik ben bekend met de voorwaarden

Garantie bepaling

Metallo Tools is overtuigd van de kwaliteit van haar producten en garandeert dit dan ook met een garantieperiode tot maar liefst 10 jaar. Alle ORIGINAL producten kennen 10 jaar garantie en de BUDGET producten hebben een garantieperiode van 1 jaar. Deze garantie geldt uitsluitend op productiefouten en of gebreken met betrekking tot het product en uiteraard niet op slijtage en/of gebruiksfouten, zoals bijvoorbeeld de beschadiging of breuk van zaagbladen of messen. Als u aanvraag onder de garantie valt zullen wij per ommegaande het product kosteloos repareren of vervangen voor een nieuw exemplaar. Mocht het betreffende product niet meer leverbaar zijn ontvangt u een soortgelijk product retour.

Kwaliteit & Service

De producten uit het Metallo Tools assortiment  zijn geselecteerd op kwaliteit en worden uitsluitend vervaardigd uit de meest hoogwaardige materialen en staan daardoor garant voor degelijkheid. Door het regelmatig toetsen van de productie lijnen van bestaande en ook nieuwe producten bent u met Metallo Tools verzekerd van een betrouwbaar product met een lange levensduur. Bovendien zijn van nagenoeg alle Metallo Tools producten, reserve artikelen en onderdelen uit voorraad leverbaar.